Recensie:Vertel  me drie dingen  - Julie Buxbaum

Vertel me drie dingen gaat over Jessie die met haar vader moet verhuizen na de dood van haar moeder. Alles in haar nieuwe omgeving voelt anders en alles behalve zoals thuis. Door deze verhuizing moet Jessie ook naar een nieuwe school. Deze school is het beste te omschrijven als een kakschool. Dan krijgt ze een mail van een persoon die zichzelf Iemand Niemand noemt. Deze persoon wil Jessie wegwijs maken. Vaak vertellen Iemand Niemand en Jessie elkaar steeds drie dingen (naar de titel). Maar wie is deze Iemand Niemand? 
Voordat ik aan dit boek begon, was ik erg positief over dit boek. Dit boek leek me het ideale boek voor ontspanning. Uiteindelijk was dit boek inderdaad prima voor de ontspanning, maar het verhaal was wat saai. 
Ik vond het boek wat saai doordat de zoektocht naar Iemand Niemand nogal langzaam beschreven werd. Op een gegeven moment wil je het als lezer gewoon weten. Er wordt te veel om heen gedraaid. Dit motiveerde mij niet echt om door te lezen. Hierdoor heeft het een poosje geduurd voordat ik dit boek uit had. 
Het begin is daarentegen erg leuk. Je leest over Jessie die zich moet gaan aanpassen in haar nieuwe situatie. In het begin is dit nog vernieuwend.
Er zijn zeker mindere boeken, maar ook zeker betere boeken! Op zich is dit een aardig boek om te lezen op een regenachtige zondag, maar ik kan betere boeken bedenken voor zo'n dag!
Ik ben dus niet zo heel tevreden over Vertel me Drie dingen.