Sterrenstof:

Sterrenstof is het verhaal van Henry en Grace. Henry is een jongen van zeventien en leidt een leven zonder enige schandalen. Hier komt nog eens bij dat Henry nog nooit echt verliefd geweest is. Dit verandert wanneer Henry Grace ontmoet.
Ik was erg blij toen ik dit boek in de bieb zag staan, ik wilde Sterrenstof zo graag lezen en nu ging dat dus gebeuren! Ik begon dan ook met hoge verwachtingen. Toen ik het boek dichtdeed, slaakte ik een zucht. Dit boek had mijn hoge verwachtingen overtroffen. Het verhaal leest lekker weg. Hierdoor leest het verhaal makkelijk, toch is het boek niet te makkelijk.
Een ander pluspunt van dit boek is de levendigheid van de personages. De personen die een rol spelen in het verhaal zijn goed uitgewerkt.
Het enige minpunt is het feit dat ik dit boek zo snel uit had. Toen ik het boek uit had, voelde ik een bepaalde leegte, dit verhaal had eeuwig door mogen gaan!
Sterrenstof is dus een boek wat lekker wegleest. Ook is het boek compleet. Er komen verschillende aspecten aan bod, zoals liefde, rouw, vriendschap en sterrenstof. Het boek laat je nadenken, maar niet te diep. Sterrenstof is uitermate geschikt om mee te nemen op vakantie!

Maak een Gratis Website met JouwWeb