Recensie: Zalig Uiteinde - Viktor Frölke

Olaf Huncke is de zoon van een goede huisarts. Hij leidt een bijzonder leven. In dit bijzondere leven is zijn vriend Ferdinand erg belangrijk. Samen zoeken ze graag de grens op. Olaf wil graag dirigent worden, maar als dat niet lukt dichter. Deze bijzondere jongen wordt ook nog eens verliefd op hetzelfde meisje als zijn broer. 
Ik had nog niet eerder gehoord van dit boek, maar het boek sprak me al meteen wel aan. Ik was erg nieuwsgierig geworden naar deze Olaf Huncke. Het boek is mij prima bevallen. Dit boek is uitermate geschikt voor te ontspannen. Een goed boek dus om tussendoor te lezen. Zalig Uiteinde is niet heel erg spectaculair. Wat ik miste in dit boek, was een duidelijk verloop qua verhaallijn. Er zijn wel bepaalde kleine lijnen, maar er is naar mijn idee niet echt sprake van een hoofdlijn. 
Aan het begin wordt er veel beschreven qua seksachtige handelingen. Het boek wordt zo een beetje ordinair. Later verdwijnt dit gelukkig naar de achtergrond. Dan wordt het weer een grappig boek!
Ik kan dit boek zeker aanraden voor mooie opvulling voor de Reading Challenge, maar het is geen meesterwerk. Ik heb me prima vermaakt met Zalig Uiteinde. 

Maak een Gratis Website met JouwWeb